Широка палітра кольорів для підлоги

Ми пропонуємо широку палітру кольорів і відтінків, також за бажанням клієнта ми можемо зробити брашування підлоги (видалення із масиву деревини м’яких волокон, завдяки чому з’являється притаманна старій деревині рельєфність).

Паркетна дошка виготовляється на сучасному обладнанні, яке гарантує якість і довговічність підлоги, і має бездоганну геометрію.

Ціна паркетної дошки, яку ми пропонуємо не містить торгової націнки та є конкурентною на ринку такого виду покриття для підлоги.














Супутні товари

Паркетна дошка

Паркетна дошка

Специфікація на дошку підлогиТовщина (15; 20 мм):Основа 12 мм або 15 мм фанера водостійка (ФСФ) або вологостійка (ФК) (допуск по товщині +/- 1 мм)+Ламель 3 мм або 5 мм робочий шар дуба абоясена (допус..

Схожі статті

Що таке браширування деревини?

Що таке браширування деревини?

Це технологія штучного старіння деревини. Її суть полягає в механічній обробці  м'яких волокон (в основному, для дубових підлог) і створення рельєфної поверхні з вираженою структурою річних кілец..

Зберігання і експлуатація виробів з дерева

Зберігання і експлуатація виробів з дерева

Дерево є природним матеріалом, сприятливим до коливань температури і вологості.Рекомендована температура повітря при зберіганні або експлуатації виробів з дерева – +18°С – +25°С.Якщо в будинку низька..

Що таке інженерна дошка?

Що таке інженерна дошка?

Вона являє собою багатошарову конструкцію, де верхній шар - прошарок цільної деревини цінних порід, і основа - багатошарова фанера. Чергування напрямку волокон в шарах фанери роблять матеріал міцніш..

Плюси і мінуси інженерної дошки

Плюси і мінуси інженерної дошки

+ Завдяки тому, що всі шари конструкції тонкі і волокна деревини розташовані в різні боки, у покладеної інженерної дошки найвища геометрична стабільність серед всіх видів паркету, на  100% скл..

Чому паркет тепліше ламінату❓

Чому паркет тепліше ламінату❓

Всім очевидно, що паркетна дошка тепліше ламінату або керамічної плитки, але мало хто замислювався, чому так.Насправді, поверхня будь-якого з цих матеріалів має однакову температуру - температуру пові..